استاندار خوزستان: توسعه کشاورزی باوی با کمک دانشگاه کشاورزی رامین انجام شود

استاندار خوزستان در نشست شورای اداری شهرستان باوی گفت: امروزه به کمک علم میتوان از یک سطح زیر کشت با مصرف آب کمتر حجم بیشتری محصول تولید کنیم‌ و همچنین بهره وری در کشت های گلخانه ای را افزایش دهیم و دانشگاه کشاورزی رامین میتواند در این زمینه پیشرو باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان روز پنجشنبه در نشستی به ریاست علی اکبر حسینی محراب، استاندار خوزستان و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی مشکلات و پروژه های عمرانی شهرستان باوی مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار خوزستان در این نشست گفت: کشاورزی و آب دو مزیت و پتاتسیل مهم شهرستان باوی محسوب میشود و توسعه کشاورزی در بخش های مختلف از جمله دامپروری، شیلات، صنایع تبدیلی باید در دستور کار مسئولان این شهرستان باشد.

وی افزود: در کنار توسعه کشاورزی بایست برنامه ریزی لازم جهت دسترسی به بازارها و صادرات به داخل و خارج از استان و کشور انجام شود و برای این مهم می توان از پتانسیل دانشگاه کشاورزی این شهرستان استفاده کنیم.

حسینی محراب ادامه داد: امروزه به کمک علم میتوان از یک سطح زیر کشت با مصرف آب کمتر حجم بیشتری محصول تولید کنیم‌ و همچنین بهره وری در کشت های گلخانه ای را افزایش دهیم و دانشگاه کشاورزی رامین میتواند در این زمینه پیشرو باشد.

گفتنی است در این نشست پروژه ها و مسائل مختلف شهرستان باوی در حوزه های آب روستایی و شهری، فاضلاب، برق، راه ها، مشکلات شهرداری، بهداشت و درمان، مراکز آموزشی، کشاورزی و …. مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

1314