دیدار چهره به چهره معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با مردم و نمازگزاران کوی سید خلف اهواز

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با حضور در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) کوی سید خلف اهواز با مردم و نمازگزاران دیدار کرد و ضمن استماع مسائل مطرح شده از سوی مردم، تصمیمات لازم را جهت رفع موارد اتخاذ کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با حضور در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) کوی سید خلف اهواز با مردم و نمازگزاران دیدار کرد و ضمن استماع مسائل مطرح شده از سوی مردم، تصمیمات لازم را جهت رفع موارد اتخاذ و به سازمان‌های ذی ربط ابلاغ کرد.

در این دیدار صمیمی که با جمعی از جوانان، بسیجیان، معتمدین و بزرگان برگزار شد؛ گفت و گو‌ها در فضایی تعاملی و آرام صورت پذیرفت.

گفتنی است چند نفر از میان حاضران با تأیید امام جماعت مسجد جهت پیگیری رفع مسائل مطرح شده انتخاب شدند تا ضمن ارتباط با معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در پیشبرد و حل مشکلات مذکور گام بردارند.

لازم به ذکر است؛ مدیران سازمان‌های آب و فاضلاب، توزیع برق، نیروی انتظامی، ثبت اسناد، ورزش و جوانان و …. معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در این دیدار همراهی کردند و بنا شد تا برگزاری این دیدارها در آینده تداوم داشته باشد.

 

 

 

512