بازدید استاندار خوزستان از واحد‌های مستقر در شهرک های صنعتی به مناسبت روز جهانی کارگر

استاندار خوزستان از واحد‌های مستقر در شهرک های صنعتی بازدید کرد و به مناسبت روز جهانی کارگر از جمعی از کارگران این واحدها قدردانی کرد‌.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی کارگر از واحد‌های مستقر در شهرک های صنعتی ۳،۴،۵ اهواز بازدید و از کارگران شاغل در این واحد‌ها قدردانی کرد.

حسینی محراب در این بازدید از نزدیک مشکلات واحد‌های شهرک های صنعتی را مورد بررسی قرار داد و گفت: روز کارگر را به شما زحمت کشان تبریک میگویم و خوشحالم در این روز در کنارتان هستم.

وی افزود: کارگران زیادی در واحد‌های شهرک های صنعتی در سطح استان مشغول به کار هستند که از نزدیک جهت بررسی و شنیدن مشکلات آنها حضور پیدا کردیم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: دولت وظیفه دارد از کارگران حمایت و زمینه اشتغال و رفاه آنها را فراهم کند، همچنین با رفع موانع و تسهیل گری در امور واحدهای فعال، راکد و نیمه فعال، با برنامه راهبردی، تسهیلات ویژه و کارگشا و مشوق های لازم زمینه تولید و اشتغال پایدار را ایجاد کند.

1465